majskolvar

Idag fick jag äntligen mina efterlängtade majskolvar. Nu har jag börjat tröttna på att inte göra någonting om dagarna dessutom. Plus att det inte finns någonting på tv. Sjukan har inte trean och på femman är det bara hockey. Ingen biggest loser var det heller. Skandal.

Kommentarer
Postat av: Morfar

Hej Pernilla,



Jag förstår mig inte på det här med ”bloggar”, men jag har fått den här adressen och jag vill försöka ge dig min reaktion på vad du skriver. Tidigare har jag vetat väldigt lite om din situation, men tack vare att jag följt dina bloggar en tid nu, så har jag fått en viss insikt i din situation. Jag har svårt att ta till mig allt du får uppleva då det känns väldigt jobbigt att inse detta. Hur ska då du känna?



Du skriver både informativt och intressant. Jag är stolt över dig och vad du presterar. Jag hoppas att jag kan få träffa dig när det passar dig och få gratulera dig när du nu har fyllt 18 år.



Med hopp om snar tillfrisknad och många kramar,

Din morfar



PS. Skulle mycket gärna vilja ha din e-postadress om du har någon och telefonnummer då det nummer jag har inte fungerar. Min e-post: [email protected].

2010-04-19 @ 20:21:23
Postat av: Enhörninglover2

SV: haha det är ju lägsta klassen ju ;D <3

2010-04-19 @ 22:43:25
URL: http://vadfanskaminbloggheta.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej, Jag heter Linn och skriver en vetenskaplig rapport i naturkunskap och jag har valt ämnet barncancer, hittade din blogg på barncancerfondens hemsida och nu är frågan om du skulle vilja svara på några frågor? Jag skulle vara hemskt tacksam om du ville ställa upp och svara på några frågor. Du kan mejla mig på min epost om du vill:) Hoppas att jag inte var alldeles för på och att du inte tar illa upp!

2010-04-20 @ 13:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0