Dec. 31, 2010

Nyårsafton!
Skönt att äntligen kunna säga att det är idag. Längtar till ikväll, träffa bästa tjejerna och sen ha riktigt roligt!
Ska jag vara ärlig kommer jag inte ens ihåg allt som hänt under året. Men det som dyker upp först i huvudet är vänner, mys och musik. Sen finns självklart det där ordet cancer och vill vara med. Egentligen så har jag bara "levt" ett halvår av 2010 eftersom jag missade första halvan på året som spenderades på astrid lindgrens barnsjukhus. Men det har vägts upp ganska fint av tre nya vänner. Nu när jag tänker efter så kommer jag inte alls på vad jag sysslat med hela året, pluggat?
GOTT NYTT ÅR!! /från en som är lika rädd inför nyår som bilden visar!

Dec. 30, 2010

Igår var jag i sickla och tokshoppade mä hananbanan och klara den lilla rara. På kvällen åkte jag sedan till en vän. Idag har jag övningskört igen vilket gick mycket bättre än sist. Nu är det dags att börja fixa cheesecake som ska mä till klara imorn, den ska avsluta våran fina middag. Åka till pappa och hämta en stavmixer måste jag också göra. Men när det är klart kommer kvällen att bli destu roligare! Städa måste jag också göra. Mitt rum är inte vackert just nu.

Dec. 28, 2010

Idag har jag bara övningskört, gick ok. Nu sitter jag bara hemma och njuter av att ta det lugnt.
Mår illa gör jag också. Sen hinner jag glömma bort det och börjar äta godis. Börjar må illa igen och tar bort godiset. Glömmer åter igen bort illamåendet och öppnar en ny påse godis. Smart.

Dec. 27, 2010

Nu är vi hemma från Rom och imorn sätter jullovet igång på riktigt! Firas med en riktigt fin körlektion då jag måste öva på att köra rondeller, min stora kärlek. Så se upp på gudöbroleden imorn säger jag bara...

Dec. 25, 2010

àr fòrresten i rom nu med pappa och bròderna. Igàr regnade det sà mycket att vattnet gick genom paraplyet. Finns nog inte sà mycket mer att beràtta. Eller jo, det springer runt en jàvla paraplymaffia vart man àn gàr. Dom àr òverallt!


pär va här

Åh! När läkaren kom och hämtade mig och mamma så hade hon värsta smilet på läpparna. Redan då blev jag lättad. Sen visade det sig att metastasen krympt men att man inte kunde se om den var död eller inte. Så den kanske lever kvar i lungan eller så är den död. Det som kommer hända nu är att jag får fortsätta röntga mig efter ett schema som jag alltid gjort. Inget annat nytt. Fyfan vad jag är lättad.

Dec. 22, 2010

Hej!
Igår var det en riktig heldag med mys. Sov över hos emma med resten av crewet. Idag var det julavslutning och nu sitter jag hemma hos mamma och ska snart åka till sjukhuset. Dom här dagarna som varit nu har varit så totalt fullpackade med saker att göra. Inte är jag nervös över sjukan heller. Ska få min "dom" idag. Klockan två kommer jag nog att skaka. Vill verkligen att allt ska vara bra. Strålningen måste haft effekt. Det måste vara så. Fast jag har försökt ställa in mig på att jag kommer behöva operation. Att jag kommer missa nästa termin också. Att jag inte kommer få vara med mina fina vänner på länge. Sen efter beskedet ska familjen till mormor. Förra året åkte jag direkt till lille-julafton från en kur. Kommer ihåg att jag inte sett minime på flera veckor och att han såg så stor ut helt plötsligt. Jag orkade knappt sitta upp den kvällen. Jag vill inte ha det så igen. Jag vill vara frisk.

Dec. 18, 2010

I går var det filmkväll och mys, kom hem vid åtta i morse. Då är någon familj redan på väg hem från att ha åkt pulka. Jag misstänker att dom är morgonpigga. Idag är allt jag gjort två fysikuppgifter och ätit. Imorgon blir det mer av samma.

Dec. 16, 2010

om det vore en film så vore du den som tror att han är jättecool och sen dör du
du sitter där med ditt automatvapen och svär och sen typ slänger nån en granat på digom det vore en film så vore du den som tror att han är jättecool och sen dör du
du sitter där med ditt automatvapen och svär och sen typ slänger nån en granat på dig
om det vore en film så vore du den som tror att han är jättecool och sen dör du
du sitter där med ditt automatvapen och svär och sen typ slänger nån en granat på dig
-klara larsson

Dec. 15, 2010

Röntgen imorn och jag är sjukt nervös. Det måste vara bra resultat annars blir det jobbigt. Skulle vilja säga "vet jag inte vad jag gör", men det vet jag visst. Har inget val än att ta tag i det.

Dec. 13, 2010

Matteprov imorgon och jag är så inställd på matten nu att jag inte kan göra nånting. Egentligen kan jag grejerna men jag har så jävla dåligt minne att det försvinner så fort jag stänger boken. Måste få G på det här provet annars vet jag inte vad jag ska göra. Nej, nu blir det ännu mer mys med matteboken. Tjoho!

Dec. 11, 2010

Mitt ben har börjat göra riktigt ont igen. Den här vintern är det nog inte kylan lika mycket som all snö. Det gör så jävla ont ibland och i förrgår kunde jag knappt somna. Nu kom jag också på att jag missat att det redan varit den sjunde december i år. Idag är det den elfte och för ett år sen fick jag veta att jag skulle få cellgifter och hade också ett kirurgmöte. Det var andra cenceromgången och nu är jag inne på den trejde. Vill att det ska bli den 22a snart så jag äntligen får veta resultatet av strålningen.

Dec. 8, 2010

Igår var det studiedag vilket resulterade i att några kom hem till mig och nördade cod nästan hela dagen. På kvällen lästes det två sidor i historian som vi har prov på imorgon. Det blir till att plugga på det idag ist. Idag hade jag som vanligt på onsdagar bara en lektion, lite småskönt sådär. Sen undrar jag; hur jävla kallt ska det bli i år egentligen? Det känns ju som att det blir kallare varje gång man går ut. Tack h&m för tjocka hello kitty strumpor!

tjejkväll med fina män!

Det va ett tag sen jag la upp en bild nu, så därför tänkte jag väga upp det genom att visa vad som hände på tjejkvällen igår, (om det va tjejkväll eller inte kan diskuteras..)

Dec. 4, 2010

Igårkväll var det pokerkväll och snöbollskrig. Efter snöbollskriget var mina jeans så blöta att jag lika gärna hade kunnat duscha i dom. Lite lagom mysigt, sen att mascaran satt över hela kinderna var också riktigt charmigt. Det var iaf en riktigt trevlig kväll men nu är det dags att börja storsatsa på historiaprovet som kommer snart och sen matteprovet.

Dec. 2, 2010

Har inte orkat plugga på typ två veckor. Dags att sätta igång med det tror jag... Sen kan jag gladeligen meddela att det verkar gå så mycket bättre med dom nya multiferon sprutorna ist för interferon. Dessutom kan jag också dela med mig av att jag runt lucia kommer få göra en röntgen och så om strålningen hade effekt!

RSS 2.0