Feb. 28, 2011

Uppe tidigt för nu bär det iväg till glasögonmys med emsan23 och hananbanan! Sen vidare till sjukhuset för svar på röntgen som gjordes förra veckan. Febern vet jag inte hur det är med eftersom jag gått på alvedon hela natten! Låtsas om som den aldrig funnits!

Feb. 27, 2011

VAAFAAAN! Har fått feber igen. Va aldrig helt frisk från förkylningen innan feberjäveln va tillbaka. Måste bli frisk till imorgon. Glasögonshopping med en del av gänget liksom!! 2/5 är nu inne på tantsidan. Vi kanske får med oss Hanna också imorgon. Då är vi mer än häften som har glasögon. Glasögonmaffian kan vi bli då. Riktigt hett.
önskar verkligen att jag vågade slänga in en bild på hanna här istället. men om  ni har tur har jag samlat mod till imorgon!

Feb. 25, 2011

Sportlov nu och hujedamig vad det ska sportas!

KABAM

Skulle övningsköra med pappa. Det slutade med att jag blev påkörd bakifrån på ica maxis parkering, jag stog still och inte alls mitt fel! Men nu är man ju fett cool som krockat.
Riktigt charmig bild också! Hehe. Men nu är det tillbaka till det underbara pluggandet!

Feb. 20, 2011

Inte uppdaterat på ett tag nu men det är för eran skull. Tror inte att ni är megasugna på att höra om hur förkylningen utvecklar sig och hur många gånger jag fick gå ut från matteprovet för att snyta mig. Men matteprovet gjorde jag och har ingen aning om hur det gick. Hoppas verkligen jag får godkänt. Idag blir det plugg och ska försöka bli frisk! Imorgon har jag Dt-röntgen men får som vanligt inte svar på en vecka.

Feb. 17, 2011

Stannade hemma idag också. Det är riktigt äckligt hur mycket näsdukar jag gör av med per dag. Egentligen borde jag vara hemma imorgon också, men nej då är matteprovet. Som jag för övrigt borde börja plugga till. Men varför det när man kan göra ingenting på facebook. Sen är jag precis som min godevän hananbanan också riktigt glad. Fast jag har en anledning. Det har hon också. Frågan är bara om hon förstår anledningen själv eller om jag måste skaka om henne imorgon och få henne att fatta. Det återstår att se, men nu lunch och sen matte! Mmm... matematik. (Dom som sett nationellaprovet i matte c från år 2005 fattar.)

nu är det dags för fredagsmys!

Nu tvekar jag inte alls på att jag och mini-me är syskon längre. Hör honom sjunga fredagsmys låten samtidigt som han sitter och nördar på datorn. Precis så brukar jag också spendera mina kvällar...

k.larz!

Host på dig klara! Jag läser och jag bryr mig. Så fortsätt med dina random saker och rawr-låtar! <3

Feb. 16, 2011

Blir så irriterad på förkylningen. Fast det är fan nästan ingen förkylning, mer nåt annat. När jag vaknade vid nio kunde jag inte andas alls. Lite med munnen men det gjorde ont som fan. Öronen och halsen vill inte alls vara med och igår åt jag bara två riskakor och sen middag. Tror inte det kommer bli mycket bättre idag eftersom jag inte kan svälja. Så mysigt. Att sen lägga på massa matte till provet också gör dagen bara bättre. Men tack vare en annan grej som är asbra så känns det andra inte alltför jobbigt!

Feb. 15, 2011

Fortfarande megaförkyld.. Åkte till skolan på morgonen och hämtade matteboken, stannade på historian också men sen funkade det inte längre. Blir hemma imorgon också. Som tur är har jag bara en lektion då iaf. Nu ska jag fan bli frisk!
söta ebba i idre! :))))

Feb. 14, 2011

Blev sjuk igår på bussen från Idre. Har vart hemma från skolan idag och tråkat ihjäl. Dessutom är matteboken i skolan och provet är på fredag. Att ha 39-40 graders feber på en buss i sju timmar va inte heller superkul. Förutom det att jag nu består av blåmärken va det grymtkul. Det va helt klart värt alla skador ändå Lärde mig flyga gjorde jag också, om än väldigt ofrivilligt och helt utan mening...

Feb. 9, 2011

Tokstressad nu, imorn åker jag och några till från klassen och skolan till idre. Har så mycket att göra tills dess. Dessutom närmar sig matteprovet och mitt ben vill inte vara med. Idag var jag med och handlade till idre. Mycket mat blev det till 13 pers.... Sen har hela dagen gått åt till att baka! Nu är det matte, vila och packa som gäller!

Feb. 7, 2011

Igår satt jag fast med historia arbetet hela dagen. Orkade aldrig börja, men nu är det klart. Idag var det skola och sen städning hos mig med klara. I helgen i övrigt har jag mest tagit det lugnt och träffat vänner på kvällarna. Svull och melodifestivalen på lördagen med min lilla vän jag tydligen sitter ihop med. Melodifestivalen va inte min grej. Alls.
Det har blivit läskigt mycket bilder på mig och klara på sistone. Men eftersom vi sitter ihop blir det lätt så :))))

Feb. 6, 2011

Inte mycket bloggande på sista tiden. Men det är för att jag inte vart hemma så mycket. Imorn ska jag göra historian som ska va inne på tisdag. Dags att börja lite nu alltså....

Feb. 3, 2011

Har haft en riktigt fin vecka. Förutom psykprovet som va i tisdags mellan tre och halv sju. Men nu är det över vilket bidrar till att veckan är underbar. Igår fick vi veta vad vi kommer få för betyg i fysik a. Jag får G. Så jävla glad jag är över det asså. Så nu kan man slänga alla gamla papper från den kursen! Imorn börjar jag efter lunch men det är elevråd halv tio. Där dog den sovmorgonen. Eller bättre än att börja åtta som jag egentligen skulle gjort dock.. Nu bara myser jag runt eftersom resten av klassen är i skogen och lagar mat. Ont ben = inte kunna gå i snö = ledig torsdag! Ikväll blir det riskettan och tills dess plugg. Som jag sa, fin vecka!

RSS 2.0