Jan. 31, 2011

Är så grymt trött på att plugga. Så tro det eller ej, men jag skippade det idag! Istället har jag busat med klara. Imorgon är det psykeprov mellan 15.00 och 18.30. Läääängtar. Fast positivt är att jag fick veta mitt svenska och engelska betyg i a-kurserna. Kunde inte vart bättre! Så jävla roliga inlägg jag har nu men skolan är liksom det som tar mest av min tid nu tyvärr... Fast livet är bra ändå måste jag säga. Fina vänner och snart är det idre med dom och andra små kottar på skolan! Blir nog grymt.
så seriöst va mitt och klaras plugg inför psykeprovet...

Jan. 29, 2011

Igår var det myskväll med klara. Sov kvar gjorde hon också. Den här dagen har däremot spenderats med matteboken. Nu är det dags att börja med mini-projektet. Så kul kommer jag ha ikväll.

Jan. 27, 2011

Idag har dagen sett ut såhär;
- skola
- sjukhus
- skola
- plugg
Fick svar på röntgen, det har börjat bli lite ärrvävnad nu på metastasen i lungan och storleken är den samma som sist! Fyfan vad jag är glad. Va orolig innan måste jag säga. Släpade och med mig hanna till sjukhuset. Vet inte alls vad hon tyckte förutom att fågelgången va läskig. Men vem tycker inte det?! Nu har jag pluggat matte hela dagen sen jag kom hem. Jag ska ha G på kursprovet.

Jan. 26, 2011

Idag har jag haft den längsta håltimmen jag någonsin vart med om. Själv dessutom. Efter skolan idag så skulle jag köra på körskolan. Gick bra och har dessutom bokat riskettan nu. Läraren blev asförvånad att jag inte redan gjort både ettan och tvåan. Började dessutom att snacka om upkörningsdatum. Lääääskigt. Men det är nog ett tag kvar ändå.

Jan. 24, 2011

Yeeez! Äntligen har jag fyllt i min lilla tatuering. Tänkt göra det hur länge som helst. Men idag hände det och ett stort tack till klara som följde med! Det gjorde mindre ont den här gången fast det blödde som fan då och då. Nu är det gjort och jag är glad. Typ. Internet är trasigt hos mamma och det är dit jag ska nu. Plus att helvetesschemat börjar på riktigt imorn.

Jan. 23, 2011

Kom precis på att jag varit förkyld sen den fjärde januari. Ganska mycket förkyld också och inte bara lite snorig. Det kan väl inte vara bra att förkylningen inte ens blivit lite bättre sen dess? Nu panikar jag över ett nytt prov och nya möjligheter för ett IG. Matten. Borde plugga idag, orkade inte igår så dagen bestod bara av ångest för att jag inte pluggade. Men jag skyller på att jag var upptagen med att hosta igår. Iofs känner jag mig precis likadan idag så får se vad som händer. Jag vill bli av med förkylningen nuuuu!
Tydligen har jag kanske smittat hanan också! Förlåt för det och förlåt igen för bilden. Men var verkligen tvungen.

Jan. 22, 2011

Är fortfarande förkyld. Har mest legat i sängen idag förutom en liten tur till mamma då jag skulle städa efter natten. Usch vad det är tråkigt! Hade något att skriva om som jag glömde bort.

Jan. 21, 2011

Provet är avklarat och nu har jag bara gått runt och gjort ingenting hela eftermiddagen. Det va längesen. Men nu ska jag börja göra mig iordning och fixa naglarna. Ikväll blire party/mys mä tjejerna! Glömma allt som har med skola att göra!
från i onsdags, "fysikplugg"

Jan. 20, 2011

Ny plan till provet imorn!! Jag ska hosta ner provet så mycket att läraren inte vill ta i det!

Jan. 18, 2011

Kom hem från röntgen på sjukhuset och lite lektioner innan dess. Skulle egentligen gått på psykologin men orkar inte. Är för stressad så jag kan inte koncentrera mig på nåt istället. Ska försöka plugga fysik till provet på fredag. Tokstressad hela tiden. Det är så läskigt mycket att göra. Plus svaret på lungröntgen på torsdag i nästa vecka. Allt blir som en stor sörja istället och då kan jag inte koncentrera mig på en bit av det. Nu ska jag iaf försöka satsa på fysiken i några timmar så jag får G på provet. Annars blir det inte roligt. Kapitel fem av tolv nu. (Fast jag hoppade över tvåan...)

Jan. 15, 2011

Blir galen på min förkylning. Den ligger på samma nivå förutom varannandag ungefär då den blir värre. Febern har iaf slutat komma men mina öron vill inte vara med, det gör grymt ont. Idag ska jag fan stanna i sängen och plugga fysik. Började ta mina multiferon sprutor i onsdags igen efter att det varit fel på leveranserna till apoteket i en och en halv vecka. Det kan ha varit därför jag blev så förkyld. Hoppas det försvinner nu när jag börjar ta sprutorna regelbundet igen.

Jan. 14, 2011

Usch, jag är trött och otaggad på det mesta. Annars brukar jag vara den mest övertaggade personen på jorden. Men ikväll ska det taggas eftersom jag ska äta middag med lite folk för att fira att jag inte längre än ensam 18åring i gänget! Blir toppen. Nu är det fysik som gäller. Ska plugga ikapp en termins fysik på en vecka. (Y).

Jan. 12, 2011

Jag måste plugga, men kan inte. Tänker på något helt annat. Jag och Klara impulsköpte istället biljetter till en my chemical romance konsert. Nu är jag för taggad för att plugga!
slänger in en fin bild på hanna bara för att hon klagade på mitt icke-bloggande.

Jan. 11, 2011

Första skoldagen börjar ju bra. Feber hela natten och fryser som en gris. Gått på alvedon och ipren hela dagen. Nu dricker jag te med honung och tycker synd om mig själv. Honung är ju så sjukt äckligt. Men nu måste jag sätta igång med plugget. Att lovet är slut nu kan man ju lugnt påstå.

fett sär

sär stavningen på förra inlägget <33333 (och jag gör det igen :)))))

Jan. 10, 2011

Åh, sista lovdagen kunde inte varit bättre! Först övningsköra sen hem, städa och träffa en vän och avslutas med mysig bowling med tjejerna! Puss på hela lovet som har varit toppen bra!

Jan. 8, 2011

Imorse kom jag hem vid elva. Efter en starwars filmkväll. Känns såå bra.

Jan. 5, 2011

Det blev inget kalas för hanna igår, det kör vi på imorgon ist. Igår var det mys med hypermaffian, minus hanna. Idag har jag och klara varit på superhemligt uppdrag. Stooor tantvarning på det vi gjorde. Efter jag och klara gjort vårt superhemliga så skulle jag hämta ut nya sprutor. Så funkar inte leveranserna till apoteket. Gaaaah. Plus att jag inte har några sprutor kvar. Den måste tas ikväll liksom. Illa.
nyårsbild!

Jan. 4, 2011

Igår var jag i stan hela dagen. Umgås väldigt mycket med hanna, klara och emma nu. Men vi måste ju faktiskt ta igen den veckan som vi inte sågs i början av lovet. Ikväll fortsätter mysandet med tjejerna i form av kalas för hanna som fyllde sjutton igår. Lillen i gruppen. Själv är jag tant. Innan dess har man massa saker att fixa. Sen blev jag lite småstressad av något jag läste på hannas blogg. Hon ska börja plugga fysik idag!! Själv har jag inte ens öppnat mappen på hela lovet så vi får se hur kursprovet går.
grattis i efterskott hanna!! :D (fin emma i bakgrunden)

Jan. 1, 2011

Det här var det bästa nyåret nånsin! Kom nyligen hem efter en mysdag med tjejerna och ska snart iväg till emma.

RSS 2.0