Juni 30, 2011

Efter exakt sju veckor kom jag hem på permis igår. En vecka efter lung op. (ville bara få det sagt ;)) Galet mycket har hänt. Men lungkollapsen är fixad. Överskriven på vuxen blev jag också i all hast och chock. Nu väntar ev en helt ny behandling med cytostatika på måndag. Då är jag vuxen och sådär cool man är i filmer när man får åka hem samma dag som behandlingen varit. Vet inte alls vad mer jag ska skriva. Det är så mycket som har hänt. Innan jag avslutar vill jag bara säga att jag har den finaste kompisen i världen som inte bara gästbloggade utan också gjorde en asfin bild jag fick med mailen. En sak till, behandlingen kommer jag troligen få så länge jag lever och den fungerar. peace out för nu!

Gästblogg, 19 juni 2011

K.Larz här.

Pernilla orkar inte sitta vid dator, så jag skulle säga att hon mår som tidigare, och imorgon ska hon göra en operation (något med lungan) så nu ikväll ska hon göra hippohobskrubbduschen!Tjing!!

Juni 15, 2011

Kvar på sjukhuset, oopererad och dagarna går. Strålningen av benet är klart. Nu är det "bara" lungoperation för att laga hålet. Vilket måste hända väldigt snart eftersom jag måste börja med behandling för metastaserna också. Förutom allt det där har jag börjat få som krampattacker. I söndags va en så svår att jag i flera timmar mådde så dåligt att jag trodde jag skulle dö. Har mått väldigt dåligt tidigare men aldrig så jag själv trott att det va så illa. Har gjort oilka kontroller på hjärnan och inget var fel enligt dom. I natt fick jag en till, då trodde inte ens skjöterskan på mig och var riktigt kaos. Attackerna är riktigt svåra och jag ser ingenting på flera timmar och krampar i hela kroppen i flera minuter, sen tar det flera timmar innan jag börjar känna mig som mig själv i kroppen också. Det går inte att förklara hur det känns men har ingen kontroll på kroppen alls.

mumz!

Min frånvaro är fin numera! Tack lungan som förstörde min näst intill perfekta frånvaro från tidigare!

Juni 2, 2011

Efter en lång bloggpaus när jag inte orkat sitta vid datorn är jag tillbaka för ett tag. Är kvar på sjukhuset och det är väl likadant som tidigare. Har fortfarande inte varit hemma heller. Så nu nu börjar det bli väldigt jobbigt med snart fyra veckor. För en kollapsad lunga som dom egentligen fixar väldigt snabbt.Idag fick jag iaf behandlingen som ska klistra ihop den delen med hål i med med en annan del av lungan. Så nu hoppas jag att det fungerade så jag får komma hem om några dagar då kanske.

RSS 2.0