Nov. 27, 2010

Har fortfarande på mig gårdagens smink. Litelagomfräschtsådär. Igår va det myskväll hos mamma med vänner. Tack vare mina kära vänner blev det såklart inte alls som det va tänkt, men det blev väl okej till slut ändå haha. Ikväll måste jag ta multiferonsprutan och plugga matte. Yääääy!
gul och fin cambild!

Kommentarer
Postat av: On Track UF

Hej, vi är två tjejer som går tredje året på gymnasiet i Skellefteå. Som projektarbete har vi valt att starta ett UF-företag. Vår idé går ut på att trycka en tidning om barncancer för att sprida information och inspirera andra till att göra en god gärning. I tidningen kommer vi även att ha utrymme för annonsplatser och företagets vinst går till Barncancerfonden. Vi jobbar på för fullt med tidningsarbetet och eftersöker intervjuer och annat innehåll till tidningen. Vi hittade din blogg via barncancerfondens hemsida och fattade intresse. Hör gärna av dig ifall du skulle kunna tänka dig att ställa upp på en intervju. Tveka inte att kontakta oss på mailen så kan vi berätta mer om vår idé. Tack på förhand!



MVH Matilda Nilsson och Johanna Boström

2010-11-29 @ 12:39:34
URL: http://ontrackuf.blogg.se/
Postat av: sussi

Du ar saaaa himmla sot!

P.S.gor intervjun!

2010-11-30 @ 07:08:48
Postat av: Martina Björnson

Vad fin du är Pernilla,både inuti och utanpå! Hoppas du vet att vi tänker på dig...varit lite mkt på personliga planet. STörsta kramen! Hälsa alla

2010-12-03 @ 21:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0