hemma!

Ohja! Jag fick permis till klockan nio ikväll så då kom snälla pappa och hämtade mig och mamma. Så nu är jag hemma hos mamma. I min egen säng. Så bra, så skönt. Min nyårsafton var kanske inte så speciellt underhållande förutom att det kom fem ufon fullpackade med aliens som väntade på att ta över avdelning efter avdelning på Karolinska och Astrid. Mer om det senare. Jo, jag har tom bilder.

Kommentarer
Postat av: Sussi

Ja men det ar ju en bra borjan pa 2010 ialla fall,att vara i sin egen sang ar priceless!ENJOY

2010-01-01 @ 18:07:56
Postat av: Kim Herburt

Skönt att du får komma hem då och då från sjukhuset. Också jag hoppas att du kan komma tillbaka till skolan med eller utan hår. Inte för att skolan är så hemskt viktig för dig detta år, utan för att det betyder att du förhoppningsvis är på bättringsvägen då. Med förhoppningar om ett allt bättre 2010! Kim.

2010-01-02 @ 10:36:53
Postat av: Moan

Gott Nytt år Pernilla!

Jag fick nyss reda på av Ami att du har en blogg och jag har lusläst alltihop från början till slut, just precis nu... Jag känner så för dig och tror att du har en alldeles perfekt kämparglöd men också bra distans till allt det svåra som du går igenom. Tur att du har så goa vänner som finns där för dig och jag beundrar också din familj som finns nära och, som det verkar, har

samma humor som du har.

Jag kommer att följa dig och ser fram emot dina goda dagar... på din skala...

KämparKram / Moan

2010-01-02 @ 17:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0