Aug. 31, 2010

Kul att det bara är tisdag och jag är förkyld och så trött att jag nästan är medvetslös. Efter skolan var jag tvugnen att åka runt i en och en halv timme och ta blodprover och skit. Och nu har man massa läxor också. Skolan. Fyfan vad slut jag blir i huvudet av att aldrig förstå matten och fysiken. Riktigt jobbigt att inte fatta. Roligt på riktigt är iaf att jag nu är arton och har då fått hem ett skitroligt kuvert! Jag får rösta, jaaa! Sen får jag också hem massa studentskivagrejer som jag ikke har nån användning för tråkigt nog.

värsta chocken!

Det kan inte vara sant! Måste jag ärligt talat ta bussen som går halv åtta imorgon? Alltså gå hem ifrån tjugo över sju!? Vilket betyder att jag måste gå upp tjugo över sex!? Så tidigt har jag bara gått upp om jag skulle till sjukhuset eller resa bort. Fan aldrig till skolan asså! :O

Aug. 30, 2010

Tjoho vad trött jag är nu. Efter skolan hann jag vara hemma i kanske en timme innan jag skulle iväg och övningsköra. Det gick väl bra, kunde gått bättre. Men det kan det ju ifs alltid. I skolan så hade matsalen fixat nån ny grej för att alla från Fredrik inte skulle komma och ta mat. Det gjorde att folk som inte hade någon "dutt" (istället för kod till hemvisten och så) inte fick någon mat. Det klagade mina små vänner över. Jag tyckte att jag hade mer att klaga över som fick mat men ett stort fett jävla hårstrå i!!!!! Ueäk mår fortfarande dåligt när jag tänker på mat. Nu är det bara att göra lite engelska glosor sen ska jag sooooova.

mattec

När jag var liten spelade jag ett datorspel som hette matteraketen. Då sa dom alltid "lös ekvationen!" på ett riktigt skumt sätt. Det är allt jag hör i huvudet nu när det står lös ekvationen i matteboken.

Aug. 28, 2010

Nu börjar jag få nog av munkfesten här i sågen! Lägenheten gungar av musiken som är flera hundra meter bort. Vid såna här tillfällen är man glad att man inte bor kvar mitt emot längre haha! Idag skulle jag ha gått ut på promenad med ebba men när jag skulle gå och möta henne ser jag anton, love och alex från klassen. Ebba är rädd för alex så vi tyckte det var roligt att alex gick och mötte henne ist för mig. Sen satt vi i sågen och snackade i två timmar istället för att gå. Dessutom köpte ebba choklad. Bra jobbat! Nu borde man väl köra på med samma duktiga tema och göra lite (läs mycket) matte.

om äckliga saken i min kropp

Ehoh! Min lilla port-a-cath har flyttat. Snart kommer sidan stå uppåt. Fyfan vad äckligt. Asså den måste nästan vara helt lös där inne nu. Det går liksom att putta runt den nästan. Usch får kväljningar bara jag tänker på det. Och nu kände jag att man känner var sladden går upp också!! Det har man aldrig gjort förut. Nej den ska bort och det efter nästa läkarbesök.
hittade tyvärr inte den äckliga bilden efter port operationen ;)

Aug. 27, 2010

Igår tog jag sprutan på morgon morgonen innan skolan. Helt otroligt så klarade jag hela skoldagen! Tror att jag började få lite feber under sista lektionen men det blev bättre sen igen. Gick där emot och lade mig vid kvart över nio igår för att jag mådde så dåligt då. Sen hade jag feber över natten som var borta på morgonen. Fan vilken tur jag hade att mitt lilla försök med att ta sprutan på morgonen funkade! Hoppas att det fortfarande funkar sen när jag måste höja dosen igen.
Idag hade vi bara en lektion eftersom indviduella valet inte startat än. Trots att det bara gått två riktiga dagar på terminen är jag helt slut. Får se om det sker nåt mirakel så jag orkar hela terminen. Med alla gamla grejer och nu nya. Bara jag inte halkar efter i dom nya grejerna också, då är jag ju totalkörd. Måste prata med nån på skolan om att tenta av lite gammalt också. Nu innan det blir alldeles för mycket nytt.
från kreta :)

Aug. 25, 2010

Imorgon börjar klassen nio, tror jag det var, med helt seriös skoldag.
Idag måste jag;
- läsa körkortsteori
- övningsköra i farsta
- bowla och äta middag med några från barncancerföreningen stockholm. Blir spännande.
Och jag håller redan på att somna eftersom jag blev väckt hela morgonen. Sju gånger totalt. Det värsta var nog att vakna av grannens sjukt höga musik, innan klockan var sju!!

ht -10

Hur fan kan jag vara klar tjugo minuter innan bussen går? Inte likt mig. Jag kommer sällan försent men hemma brukar det vara stressigt. Tänk om jag glömt nåt sjukt viktigt? MYYYYS med första skoldagen lite sådär i övrigt bara.

inte direkt.

Har det ens varit sommarlov i år? Känns inte som det asså. Mer som att man skolkat i trettiofem år. Tillåtet. Men sommar? Nope.

Aug. 24, 2010

Snacka om att verkligheten har dragit igång nu när det blir middag vid halv sex igen tack vare bebbes träningar :@!! Kom nyligen hem från att ha varit i stan med klara. Riktigt skumt väder har det varit också. Skulle fan kunna somna nu. Juste blodprov har jag också tagit idag inför imorgon. Morgondagen blir otroligt stressig!

resten av sveriges 92ors sista sommarlov

Sista sommarlovsdagen för den här gången. Tänk att alla andra (flesta andra) 92or nu börjar trean och snart är klara med gymnasiet. Själv har jag inte ens gjort klart ettan. Det är att vara efter på högsta nivå. Men jag klarar mig. Det gör jag alltid. Bara jag blir klar nån gång och kommer ikapp min kära klass under tvåan är jag ganska nöjd.

schemat uppe, tyvärr.

Sämsta schemat jag någonsin sett. Hoppas verkligen inte att jag alla har alla lektioner. Då är jag lite körd måste jag erkänna. Men vad fan är PersDa och elevtid? Aldrig hört talas om. Nu ångrar jag att jag kollade schemat. Så ska man bara hitta stunder då jag kan ta igen gamla saker också... Förra årets schema var asbra. Det får vi tydligen ta igen nu.

Nu när jag kollar schema igen ser jag att det kanske inte är såå hemskt. Okej, tisdagar blir inte kul! Börja åtta och slutar halv fem. Hu! Men måndagar blir nog okej och skrattade lite åt att vi har kvar dubbeldoris på måndagar innan lunch.

inget schema, ingen skola?

Eftersom min klass schema fortfarande inte kommit upp kanske vi slipper skolan den här terminen. Eller har flextid? Det vore lite trevlans?
tre fina syskon på köpet.

bönskiva!

Igår kväll var som sagt några tjejer från klassen här, hanna, klara, emma, ebba och julius. Jag hade kul, hoppas dom hade det me. Guacamolen tog iaf slut. Laddade precis in bilderna från kameran till datorn och jisses vilka skumma bilder... Dom här är dom normala(ste).


Aug. 20, 2010

Nu håller jag på att göra iordning mig och lilla lägenheten innan det blir tjejinvasion här! En kräftskiva där kräftorna lyser med sin frånvaro. Böntacos blire istället.

Aug. 18, 2010

Idag var det upp och iväg till sjukhuset. Läkartid för att få svaren på röntgen. Dom va bra. Mindre bra är det med mitt ben. Ont är vad det gör. Så läkaren frågade när jag träffade ortopeden sist. Både mamma och jag började garva. Herregud liksom! Om man har velat träffa honom har man fått jaga! Dessutom har jag inte sett honom sen året efter operationen skulle jag tro. Typ två år sen? Den frågan har väl varit dagens höjpunkt. Tills vi skulle äta. Vi gick runt på sjukhusen (astrid och KS) och letade mat. På hela astrid luktade det så jävla illa från cafeterians mat så där kutade vi bara förbi. Så kommer vi till KS och hittar följande bild.
jamenhärvilljagsupergärnaäta!!!!
Eller ej, så vi åkte till stan istället. Nu börjar det bli lite intresseklubben antecknar men det vill jag komma till är inget på hemvägen gick bra liksom. På vägen hem åkte vi förbi mammas lägenhet så jag kunde ta sprutan på en gång. Så nu har jag gjort det också. Hoppas fan verkligen inte att jag blir sjuk den här gången. Vid varje läkarbesök så gaggar olika läkare om att "det blir kanske bättre nästa gång!" och "biverkningarna kommer avta!" Myassssss!!

mr. besökare är tydligen på besök

Jag har panik. Mina fönster kommer aldrig mer vara öppna så länge dom är mina! En av de största spindlarna jag har sett har flyttat in i mitt fönster. Jag höll allvarligt på att spy när jag såg den. Värsta chocken! Bjuder på lite bilder så ni också kan bli spyfärdiga. Tyvärr gör bilderna spindeln inte i närheten av rättvisa! Multiplicera med typ tre på storleken och trettiofem på korset! Gissa vem som inte kommer sova i natt... Inte nånsin. Men nej, då blir det som i Nightmare on Elm Street och det vill vi verkligen inte heller! Får sova i minimes garderob som han så snällt erbjöd.

fan vad liten och pluttig den ser ut på bild... :(

Aug. 16, 2010

Är lite små glad just nu asså! Körlektionen gick asbra (vågar man säga det? kommer det gå skit nästa gång nu?) och i kväll är det celebrity rehab på femman. Och så blev mitt liv nästan komplett. Gräddet på moset blev också hannas ögongodis #4!

where is obama!?

Är både jättetaggad och vill inte alls köra på körskolan idag. Benet blir bara värre hela tiden och jag blir galen. Där emot kan jag tipsa om det här lilla spelet; http://p3.no/where-is-obama/
alla har väl redan spelat det men det är grymt kul att hitta obama ju! 8)

Aug. 15, 2010

Nu börjar jag faktiskt längta lite tills skolan börjar. För nu är det liksom bara som att jag sitter och väntar på att allt ska dra igång igen. Speciellt när jag vet hur jävla mycket jag har att göra när skolan väl börjar. Sen kommer jag på hur jävla kasst terminen slutade och jag vet inte riktigt vad jag vill längre. Förut var skolan liksom lite som en frizon där jag fick göra det jag ville och det var upp till mig hur saker blev, tvärt om mot hur det var på sjukhuset där alla andra bestämde över mig. Nåt annat som gör mig total galen är att mitt ben har börjat göra sjukt ont igen. Nedre snittet på benet som vanligt. När fan ska det sluta bråka!? Dessutom drömmer jag varje natt att jag måste akutoperera ut porten. Typ att den vänder sig och lägger sig på sidan och går ut huden igen. Fyfan vad äckligt. Men jag vill få ut den så fort som möjligt!! Speciellt nu när jag har ont av den och man ser den.

tack!

Tack för kommentarerna jag fick medans vi var bortresta! Det värmde verkligen. Som svar till Tove om varför man inte ska vara förkyld och flyga så skulle jag tro att det är pga att det redan är tryck i öronen så man inte ska påfresta det ännu mer.
taget på flyget till chania :)

Aug. 13, 2010

Idag var mamma och jag som sagt på sjukhuset för röntgen av benet och lungorna. Det blev inget ultraljud, det verkade felbeställt av någon anledning. Dessutom så skrevs vi upp på telefontiden så en läkare ringer när dom får tid. Efter lite om och men från läkaren men med en mamma som stog på sig så blir det ingen spruta den här veckan eftersom jag mådde så dåligt sist. Mamma ville inte att jag skulle ta den utan nya blodprov. I övrigt så har jag sovit en timme på dagen. Fan asbra för att vara mig. Brukar inte kunna somna på dagen annars. På måndag ska jag övningsköra på bilskolan igen så jag hoppas att jag kan släpa med pappa ut för att åka lite innan des... Läraren kommer tvinga mig att köra in på parkeringen nästa gång :O. Okej att köra på vägarna, men fan inte på en instängd parkering. HU! Sen börjar skolan snart igen också. Lite ångest där med asså. Har inte alls hunnit med så mycket skola som jag hade önskat. Visst knappt nåt men jag skyller på sprutorna, okej!? Nej men faktiskt så när jag inte har varit sjuk eller trött av dom så har jag ju velat göra annat och leva lite. Men nu till hösten är det jag som sköter mig och leker lite duktig.

läkarbesök på kreta

Grymt trött är vad jag har varit en vecka nu... På kreta tvingades jag upp nio för att äta frukost. Trots det kunde vi (jag, bebbe kan tydligen sova genom allt) inte somna på grund av värmen. ACn funkade inte och stog på minst 30 grader hela tiden. 8) Sen fortsätter vi väl på det här temat och berättar lite om resan. Förutom allt kul jag skrev om igår så fick lilla Pernilla åka taxi till en läkare där. Självklart var vi tvungna att träffa en läkare. Hur skulle en vecka utan sjukhus för mig se ut? haha. När vi badade på stranden så fick jag vatten i ögonen. Borde inte vara något konstigt med det utan bli bra på en gång. Men ikke. Det blev bara värre och värre till slut så kunde jag inte göra någonting för att det gjorde så ont. Läkaren sköljde och torkade i ögat och höll på. Fick antibiotika droppar och två heldagar blev förstörda pga det. Jag såg ut som om jag vart med i värsta fighten. Ögat var riktigt svullet och knallrött. Nu är det nästan bra, känns lite annorlunda bara men det gör tack och lov inte ont längre.

Aug. 12, 2010

Nu är vi äntligen hemma igen. Eller okej det där lät helt fel, vi har haft det asbra! Men att komma till och från flyget är inte roligt nånstans. Orkar inte riktigt skriva mer än att vi gick upp skittidigt idag för att hinna med bussen och imorgon är det sjukan klockan 9.20 JAAAAA!!!!! för lungröntgen och ultraljud av njurar. Ska se om vi får klämma in ett läkarbesök eftersom jag blev så sjuk av sprutan sist. En annan "rolig" grej är att jag nu hört mitt vackra namn ropas ut över hela arlanda. Jajamensan. Jag och bebbe höll på att missa flyget så vi fick ett personligt meddelande. Total mysigt!

so far so good.

Vid ett halv två igår fick jag 40 graders feber och orkade inte ens röra mig. Låg med täcke och tre tjocka filtar på mig och frös ändå. (Med ipren i kroppen dessutom). Till slut gick febern ner till lite över 38 vid sex. först då var första gången jag orkade släpa mig ur sängen och gå ner. Åt en halv mazarin och kräktes nästan. Jag åt middag sen iaf så det va ju bra. Febern försvann dock inte förrens fem halv sex i natt. Senare vid sex och det var dags för en ny ipren så hade jag min vanliga Pernilla temp, 35.6. Awesome!! Vaknade igen vid halv nio och kunde inte somna om för att jag var för hungrig. Så nu sitter jag och väntar på att resten av folket ska vakna så dom inte väcks av mitt skramlande i köket. Medan jag väntar står the doctors på tvn och dom snackade om att man inte skulle flyga om man är ens lite förkyld, speciellt öronproblem. Men det har vi inte hört, eller hur?

tredje gången gillt

AAAAAAAAAAAAJ, min kropp! Ryggen gör fan för ont att ligga kvar i sängen. Halsen och öronen känner jag för att ge bort till nån behövande. Att ta den där jävla sprutan igår va ju inte det lättaste heller. Först övningskörde jag från pappa till mamma (på gudöbroleden och allt). Sen hos mamma skulle jag ta sprutan, men ingen av de två pennorna som fanns kvar fungerade!! Så efter några töntiga samtal till sjukhuset fick jag tvinga med pappa till schele och hämta ut nya pennor. När jag väl hade fått dom nya pennorna gick det mycket bättre att ta. Tyvärr så tvingade jag minime att kolla på när jag tog sprutan eftersom han verkade tycka att det var läskigt. Så självklart svider det som satan just den gången haha.
inte direkt en smickrande bild på mitt genomskinligt vita ben, men det är verkligheten.

Aug. 3, 2010

Idag har jag varit på körskolan och övningskört, gick helt okej. Bättre än förra gången iaf. Nu har jag precis gjort lunch till minime och ska snart börja bygga möbler. Om jag orkar. Nu är jag redan så trött att jag håller på att somna. Sen väntar jag på ett samtal från sjukhuset också, om jag ska ta sprutan fast jag mår dåligt från förra. Är lite osäker på det eftersom vi ska till kreta snart också. Då vägrar jag vara sjuk.

Aug. 1, 2010

Igår kom mamma, bröderna och jag hem efter några mysiga dagar i enköping. Tyvärr var det dåligt väder där med så vi satt mest inne. Där emot så är det massa små barn där som är toksöta. Så det jag har gjort är väl mest att kutat runt med dom haha. Och tro det eller ej så överlevde jag utan dator i tre nätter. Snart är det också dags att packa inför kreta!

RSS 2.0