Maj 28, 2011

Fortfarande kvar på sjukhuset. Har bytt avdelning till lungmedicin på thorax. Det suger så hårt och jag vill bara hem. Har fortfarande ont och gjort en till operation där man opererade in ventiler i lungan. Det fungerade inte heller. I början på nästa vecka ska jag prova en annan sak. Man vet inte vad än.

Maj 21, 2011

Har haft två lungkollapser nu. Först åkte vi in till akuten söndagen den 8 eftersom jag hade så ont. Blev då hemskickade. Sen på ett läkarbesök på onsdagen blev jag kvar pga att lungan läckte luft. Så fick op in ett dränage och va kvar till måndagen den 16. Var sen hemma en natt och på tisdag kväll kände jag precis samma smärta fast ännu värre än det var gången innan. Vi åkte då in och jag fick ett nytt dränage in op sammma natt. Det dränaget åkte sedan ut och hamnade fel. Så igår fick jag ett nytt, nu en annan sort. Får se om den fungerar bättre. Har haft skitont mest hela tiden. Inte kunnat göra något alls utan bara ligger i sängen för att det gör så ont. Det här va sista chansen med dränage innan jag skulle få det lagat ist, med en stor op. Så har alltså varit hemma en natt sen det här började. Strålats och gjort röntgen nästan varje dag. Strålats har jag gjort enligt schemat förutom att det började fredag den 13 ist för onsdagen den veckan som det skulle eftersom jag mådde så dåligt efter första dränage op. Har inte orkat blogga eftersom jag mått så dåligt. Det är lite luddigt allting och man vet inte varför lungan kollapsade heller. 
Fick en fråga på Facebook från pappas moster (en av dom många) hur det var med mig och vad som hänt. Svarade henne på fb och eftersom jag fortfarande inte mår så bra kopierade jag svaret och skrev det här på bloggen också samtidigt. Dock är det lite ändrat men inte mycket. Får se om jag orkar uppdatera mer snart igen.

Maj 20, 2011

Nu är det såhär att jag nu är på mitt tredje dränage till lungan. Fick komma hem en natt och sen dagen efter gick lungan sönder igen. Den här gången blev det total lungkollaps. Det gör ont och är jobbigt. Strålningen fortsätter varje dag. Idag fick jag ett nytt dränage. I onsdags va min sötnos klara här. Inte förrens då som jag orkade ta emot besök. Har inte riktigt koll på sakerna som hänt här.. Mer än att jag gråtit, skrikit, opererats och allmänt mått dåligt har det inte hänt spec mycket. Har inte suttit vid datorn tidigare för att det gjort så ont. Nu är det lite bättre men kan inte hålla mig längre utan dator!

Maj 13, 2011

Hej älsklingar, vänner, bekanta och random peeps. Sedan sist har jag flyttat in på sjukan igen. I onsdags skulle jag hit för läkarbesök på morgonen och sedan strålning på eftermiddagen. Jag blev kvar pga att min lunga läckte luft och jag var preppad för operation av drenage på höger lunga under hela onsdagen. Till sist blev operationen av sent på kvällen. Nu har jag mått jättedåligt sedan dess och haft riktigt ont. Dom flesta kan inte ens föreställa sig hur ont jag haft dom senaste dygnen. Har inte ens kunnat tänka på att sitta vid datorn och borde inte göra det nu heller. Så därför ska jag nu logga ut igen. Ville bara säga att jag fortfarande lever. Önskar att jag kunde säga att jag också mådde bra...

Maj 10, 2011

Jag mår dåligt och har ont. Men än kan det bli värre. Åh, så mycket värre.
Fast för nu tycker jag att det räcker med problemen med lungorna. Dom låter riktigt fint. Har typ fem olika ljud dom byter mellan just nu. Ont gör det också. Statusen på benet är faktiskt helt ok. Känns ganska grymt! Fast frågan är då om det är värt att känna mig megahög ist. Så borta att jag idag fick för mig att vi hade en bild på pokemons i klassrummet. Vilket slutade i att halva klassen satt och snackade pokemon med mig ist för att jobba i matteboken. En trots allt ganska vanlig lektion för mig. Den lektionen slutade i ett ännu mer random samtal med sköterskan på skolan som mina följeslagare H&K hänkade till.

Maj 9, 2011

Jag har problem med lungorna. Big news tänker nog ni då. Men nu är det värre än tidigare. Igår fick jag så ont och svårt att andas att det blev ett besök på akuten. Tack och lov fick jag åka hem samma natt. Dock har jag samma problem fortfarande. Jobbigt är bara förnamnet. Höger lunga är värst. Låter när jag andas gör det också, fast smärtan och att det tar emot att andas är nog värre. Nu har jag inte varit i skolan på en vecka. I veckan blir det inte mycket tid där heller. Fuck.

Maj 8, 2011

Dags att blogga igen va det ja. Har inte haft så mycket tillgång till internet. Sedan sist har det inte hänt mycket. Eller så är det det har. Jag har ingen koll.

Maj 4, 2011

Idag var det bara sjukhuset och ingen skola. Hade bara en lektion som jag missade pga strålmöte. Det är nu bestämt att jag ska strålas på benet, som läkarna rekomenderade. Vilka mediciner jag ska få sen är också klart verkar det som. Tydligen inte så mycket biverkningar, tack och lov! På fredag ska jag få en första dos av en utan medicinerna. Sen ska det bli uppehåll på dom så jag kan strålas i tre veckor, varje vardag. Sen ska jag börja ta dom medicinerna för lungorna och om det finns någon annanstans i kroppen. Ska bli riktigt skönt att komma igång med behandlingarna snart. När man är i min situation vill man leva livet och göra allt bus man inte hunnit göra än. Men det orkar inte jag för att jag har för ont för det. Sen undrar folk också varför jag inte mår sämre än jag gör, psykiskt asså. Det är nog för att jag inte känner mig sjuk, det är inte jag. Nu vet man inte riktigt hur illa det är och tills vidare kommer jag försöka leva på som vanligt. Jag gillar mitt liv. Sen att jag inte står ut när folk klagar på vissa saker i deras liv är en annan femma. Men då kan jag gå där ifrån.

KLARZ! <3

Jag älskar min fina vän klara larsson. Massor! Vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du betyder jattemycket och tack för allt du gör, varje dag! Du är verkligen bäst.
Tänkte skriva nåt mer, men glömde såkalrt bort vad! Men pusssss på dig käre vän.

Maj 3, 2011

Inte mycket nytt har hänt. Jag har ont som vanligt och livet i övrigt rullar på. Idag hade jag dock bestämt mig för operation av benet. Så fick jag inte det sen ändå. Det är fortfarande oklart vad som kommer hända med benet. Vad som kommer hända med mig i övrigt också. Men en sak i taget. Tydligen vill inte läkarna operera eftersom det ändå är kört, (så det har tolkats). Imorgon är det ett nytt strålmöte. Får se vad som händer då. Mail jag har fått kommer at t svaras på. Orkar bara inte just nu. Är fullt upptagen med att göra patetiska saker. Som átt blogga, uppdatera fb varannan sekund, snacka med min "fästman" på msn och skriva utdrag ur låttexter till älskade klara. Det sista är dock inte alls  patetiskt utan bland det bästa man kan göra en i övrigt tråkig tisdagskväll! Återkommer med info om morgondagen imorgon.

RSS 2.0