asså, JAAA!

Klarade teoriprovet!!!!!! På vägen hem fick jag veta att jag på torsdag kommer få svar om operationen. Ska till gamla kära Q84. Känner mig tom men glad nu. Dags att sätta igång med resten av proven som väntar! Fysiken på torsdag kan jag ju iaf glömma nu då...

Mars 29, 2011

Dagen blev inte riktigt som planerad. Dom enda två gångerna jag försovit mig till skolan var idag och igår. Bra jobbat. Missa provet liksom, hurra. Men försovningen gjorde inte speciellt mycket eftersom jag ändå hade riktigt ont när jag vaknade. Så nu ska jag ladda om och satsa på teorin istället. Hoppas verkligen att den går bra. Idag har jag inte tagit nåt morfin än. Inte sen åtta igår då jag tog den långtidsverkande. Och fyfan vad ont det gör nu. Får se om jag tar en till långtidsverkande som jag egentligen skulle tagit i morse men då ville jag kolla hur ont det fortfarande gjorde. Nu vet jag.

varför plugga när man kan göra annat?

såhär känner jag mig nu:
http://www.sp-studio.de/

Mars 28, 2011

Nu börjar jag känna mig lite småttnervös. Den där nervösa känslan har börjat tränga in genom muren av morfin som i övrigt gjort att jag inte bryr mig nånting om nånting alls. Historia prov imorn och sen kk-teorin som ska kirras vid tre. Sen lägger vi på ett fysikprov på torsdag också. Som jag inte kan nånting till. Har inte kunnat plugga heller. Får se hur jag ska kunna lösa det. Sen närmar sig ett utbyte med italien. På lördag ska klassen åka dit och alla bor hos varsin ittare. Sen kommer dom till oss i september och bor här. Lördag är läskigt nära och jag är inte redo. Går ffs fortfarande på morfin och kryckor.
Nu är det imperialismen som gäller och sen ska man väl kolla igenom kk-boken nån gång också... until next time, KÖR HÅRT!

Mars 26, 2011

Det börjar bli lite bättre med benet nu tror jag. Igår hade jag tråkigt på kvällen vilket resulterade i att jag blev rastlös och började gå runt utan kryckor. Det fick jag böta för lite senare samma kväll. I natt sov jag inget heller. Fast jag somnade framför datorn innan så kunde jag inte sova när jag gick och lade mig. Idag blev det ett besök på akuten eftersom det hade börjat blöda mer från stygnen. Allt va som tur va fortfarande bra! Idag ska jag försöka sova lite och sen plugga! Ikväll blir det bara hemmamys.
det här har jag levt på i flera dagar nu!
hoppas ni får en bra kväll! det ska iaf jag ha! speciellt sötnosen klara borde få en superkväll efter det fina jag fick igår!!! <3

sälj dig dyrt

Funderar på att börja samla mod för att duscha. Eller om jag väntar i fyra veckor till stygnen är borta. Det senare känns jävligt mycket mer lockande...

skylta med vår kärlek, vårt rika inre liv

Tack för alla fina kommentarer jag fick igår! Det värmde <3 Svar kan ta upp till två veckor. Men att man ser något på röntgen och innan operationen så påpekade kirurgen att det mycket väl kan vara tumören som är tillbaka, även fast det gått fyra år. Om det är det skulle det dock vara väldigt konstigt. 100% va dött, man såg inte en ända levande cancercell i skelettdelen som byttes ut under förra operationen. Plus att dom tog med god mariginal.
Nu får jag snart panik och önskar att jag kunde ta mig fram utan kryckor så jag kunde städa. Det är det enda jag känner för nu. Och att det onda ska försvinna. Och att "effekten" jag har av morfinet i huvudet ska puts väck! Och att jag kan skriva provet imorn. Och att det ska gå bra. 
Nej, ser inte ut såhär nu...
(klara, kom nununu! vill ha snigelslem/sorben!)

Mars 24, 2011

Natten har inte varit rolig. Har sovit totalt två timmar. Fem min här och två min där. Halvsov liksom bara dessutom. Vaknade av att jag hade så ont och trodde att stygnen skulle gå upp. Sen hade jag glömt hur dåligt jag mår av morfin. Det är så grymt svårt att somna när man är riktigt otålig från medicinerna, fortfarande har ont och hur man än ligger blir det inte bättre. När jag skulle gå upp på toa i morse trodde jag att jag skulle svimma. Sån chock jag fick av smärta då. Det gjorde ont innan också men KABAM när jag ställde mig vid sängen så slog det till. Fick ligga kvar en timme till och vänta på att medicinerna skulle börja hjälpa. Så nu kliar jag sönder mig själv igen. Det har jag roat mig med i natt också. Idag ska klara komma hit och så ska vi försöka plugga lite. Dom andra i skolan har temadag idag, vissa gick tex på 4D-bio. Som tydligen bara tog en halvtimme så dom va lagom glada. Klara och jag ska ha vår egen temadag! Med massa svull, våran specialitet med vinägerchips och flädersorbet, och plugg! Sen vill jag bara säga att det inte är det lättaste att gå på kryckor när man har ont och är lite halvhög. Fan vad jag hatar att inte va fullt med. Ser nu att jag har röda sträck över hela kroppen. Måste sluta klia.
såhär söta va vi under finalen av melodifestivalen!

vi glömmer hela skiten, den betyder ingenting

Äter ett äpple nu. Firar liksom innan fastan. Slår på stort, ett äpple. Har duschat också. Försöker att inte klia mig. Tvättgrejen gör mig torr och det kliar. Blir galen. Samtidigt vet jag att jag borde göra biologi i stället. Har inte tid med att opereras. Vill det inte heller men det av helt andra anledningar. Lyssnar på Young Folks och kliar sönder mig lite mer istället. Det kliar seriöst sjukt mycket. Dessutom har jag vart helflipprig hela dagen. Inte kunnat koncentrera mig på nåt. Benen har liksom snarare velat vara på taket än på golvet. Packlistan inför imorn är klar. Blev inte speciellt lång. Borde ju få åka hem på en gång. Men eftersom man vart med förut så har man koll på vad som behövs. Tex så är salva ett måste. Salva skulle jag behöva nu också. Kliandet vägrar ge sig. Önskar dessutom att jag orkade äta nåt mer men är fortfarande mätt från lunchen. Biologiprovet kommer gå åt helvete och imorn ska folk rota i mitt ben. Äntligen. Det känns faktiskt skönt. Äntligen ska jag få veta vad som är fel. Iaf om allt går som det ska. Klockan ska ringa halv sex imorn, vilket innebär att min mobil tolkar det som att den ska ringa på natten. På rikigt. Känns inte direkt så taggat. Imorn måste jag Emla porten också. Inte gjort det på hur länge som helst. Nästan mer nervös över det, iaf nu. Känns inte som att jag ska opereras imorn. Annars brukar det slå mig när jag duschar inför operation. Men inte den här gången. Nu ska jag fortsätta lyssna på deppmusik och på så vis tagga till lite. Det enda jag deppar över just nu är att jag inte orkar äta. Imorn kommer det nog slå mig att jag kommer behöva sövas.

feeeeel!

Tack Klara som håller koll på mig! Onsdag är operationen inte fredag!

Mars 21, 2011

Kul! Nu får jag inte ta fler sprutor innan operationen på fredag. Ännu roligare är att det va jag som fick ringa och fråga. Imorgon är det också dags för hibbihoppskrubben. Längtar inte överdrivet mycket måste jag erkänna. Tills dess är det nog biologiboken som gäller. Om jag orkar.

i´ve got a bulletproof heart.

MCR igår va grymt. Har velat se dom sen Black Prarade kom ut och jag va typ fjorton. MCR har varit en ganska stor del av dom tiderna jag va sjuk och är fortfarande. Black Parade kom ut i oktober 2006. Precis efter jag fått cancer beskedet. Fick den skivan samtidigt som min första iPod och fyfan vad glad jag va. Kommer ihåg att nästan hela familjen satt i bilen påväg från sjukhuset när jag fick sakerna, kommer inte ihåg vad jag gjort på sjukhuset den gången bara att jag va helt svag, trött i huvudet och depp. Efter det lyssnade jag på Black Parade (låten, skivan heter likadant) nästan varje dag i 1½ år. Den låten liksom gjorde mig lite starkare. När dom började spela den igår så kom nästan tårarna. Men bara nästan, eftersom jag inte kan gråta egentligen... Hur som helst så va det helt fantastiskt och idag är benet helt dött, kan knappt stå på det nu. Fast helt ärligt va det värt det. Nu ska man väl försöka gå och hämta nåt att äta. Och aaa, duscha!
Lever fortfarande på ett mysigt lyckorus från igår.

Mars 18, 2011

My Chemical Romance ikväll med Klara!!! Fet-taggen på det asså!
http://www.youtube.com/watch?v=Zm8xIo_2Aok

Mars 16, 2011

Idag gjorde jag som sagt röntgen. Gick ok. Svimmade nästan av kontrastvätskan (den va asweird.) Sen ringer mamma och säger att läkaren ringt henne. Kuuul att dom ringer samma dag, illa. Har nånting i benet. Som då alltså inte ska va där. Troligen en infektion men man vet inte. Så på onsdag ska jag göra en liten operation för att få veta det.

Mars 15, 2011

AIK vann. Nu om nånsin är man avis på lillbrollan som är på hovet.
Historia prov är för övrigt avklarat. Gick ok tror jag. Imorn är det röntgen på benet. På riktiga KS, inget Astrid Lindgren mes den här gången. Får se om jag hittar till centralröntgen. Fast, har ju vart där några gånger tidigare. Efter det ska jag tillbaka till skolan för en lektion och sen iväg och köra. Dessutom massa kärlek till mitt ben som hållit mig vaken i två nätter nu. Kan inte sova alls. Dessutom känner jag mig som min käre vän Hanna just nu. Det blingar galet i mina öron... (glittriga örhängen, typ.)

Mars 12, 2011

Amentjena!
Nu är det såhär att jag har pluggat. Haft kul och sen pluggat lite mer. Igår kidnappade jag och några vänner en annan vän som fyllde 18. Idag har jag hämtat ut Glasse nr2 som numera sitter på min näsa. (Ja, det är glasögon.) Men eftersom jag har typ världens minsta huvud och kan fortfarande ha barnhjälmar, storlek 51-52 ska det va, så va optikern tvungen att böja bågarna så mycket bakom öronen att dom nu står ut en cm ur fodralet. Riktigt snyggt. Men nu är Glasse nr2 så starka att jag blir yr och väggarna är böjda. trots det är det trevligt att kunna se igen.

Mars 10, 2011

Så sitter man här och myser med psykeuppgiften man fått. Vet dock inte riktigt vad man ska skriva om så det blir lite halvflum. Sen ska man hinna med massa biologifrågor också. Mysig kväll! Idag fick jag veta att infektionsprovet i benet var bra. Inga baciller som växer. Trevligt att höra. Men benets status fortsätter på samma nivå, så nåt är fel. Mysteriet fortsätter och tätnar.

Mars 8, 2011

Har sjukt mycket att göra i skolan nu. Dessutom massa körkortsteori. Vill inte. Imorn är min enda lektion jag har inställd. Ist ska söta klara komma hit och plugga ett tag sen ska jag iväg och köra. Det blir förhoppningsvis bra. Nu vill jag bara sova efter en aslång dag. Eller nej, först vill jag svulla nånting men vet inte vad. Jobbigt läge. Dessutom är jag irriterad eftersom läkaren skulle ringt med beskedet om det va en infektion i benet eller inte. Men nejnej.

Mars 6, 2011

Fan vad bra allt går nu! Igår fick jag nörda, klarade fas A på körkortsteorin och snackade med Hanna på msn samtidigt som vi "njöt" av melodifestivalen. Det va så grymt! Sen nu det första jag gör idag, är att klara fas B! Andra försöket. Nu ska jag fortsätta fira och ikväll blir det sushi och film med några fina vänner! Har seriöst värsta lyckoruset fast jag blev väckt hela morgonen.

Mars 4, 2011

Igår kväll mådda jag bra. Hanna och Klara var här och nördade lite och sen stannade Hanna kvar till typ halv ett. Inte så bra med tanke på att jag skulle upp halv sju idag. Nu, några timmar senare har jag hunnit vara på KS, hälsat på hos mina gamla vänner Brosjö och Bauer. Båda två klämde på benet och tillslut fick jag också två nya vänner, mr patolog och fru patolog. Två nålar och lite runt grävning i benet senare är jag hemma. Men på vägen hem blev jag riktigt rädd. Ganska positivt rädd dock. Först ser jag en tunnelbanevagn som heter Hanna. Efter det kommer en Klara-vagn. Sen en Pernilla. Det var riktigt creepy faktiskt. Nu mailade jag precis bilder på mina ärr till pappa som ska skickas in till försäkringskassan. Éller hoppas iaf att det va till pappas mail. Tror inte att någon annan skulle bli så glad om dom fick fina bilder på mina ärr...
Efter besöket hos mina nya vänner ser mitt ben nu ut såhär.

Mars 2, 2011

Trött på sjukhus och vinter. Sen att lovet snart är slut och jag inte har nån dag att bara sitta hemma på gör det inte bättre. Röntgen svaret va bra. Lungan är svullen igen där jag strålats. Idag fick jag göra en ny röntgen för att se om det håller på att bli bättre eller sämre. Efter det var jag och körde i farsta. Kom hem nu så har varit borta hela dagen. Imorgon är det Gillinge och på fredag ett till läkarbesök. Denna gång ortopeden. Hoppas att det ska ge något. Orkar inte med mitt ben längre. Men om det skulle ge något av ett ortopedbesök så skulle det va första gången.

Mars 1, 2011

Idag blir det en dag hemma med min geeka minsta bror. Nu låter det som om jag har typ sju bröder men nej, dom är två. Fast helt hemma är jag inte hela dagen, vid tre ska jag börja åka mot gullmars för möta upp klara sen ska vi ha kul och kolla på hockeyn! AIK-luleå! Misstänker dock att klara inte blir så glad över platserna.... Men nu äter jag lunch och undrar varför det inte är nån rolig inne på msn när jag vill ha matsällskap.
OJOJ! Ser nu att det är mars dessutom. Min älskade vän Hanna kunde inte börjat månaden på ett bättre sätt!

RSS 2.0