Nov. 29, 2010

Idag var det julklappsshopping i nacka forum med min småvänner! Fick grejer till alla som skulle så nu längtar jag verkligen till det blir jul och får se kompisarnas små miner när dom öppnar haha. Nu tog jag min spruta också. Sist jag tog den gick det faktiskt helt okej! Första gången fick jag dock 39 graders feber i tolv timmar och va helt slut när det var dags att gå till skolan. Hoppas på att det går bra nu eftersom det är nationella i engelska imorn...

Nov. 27, 2010

Har fortfarande på mig gårdagens smink. Litelagomfräschtsådär. Igår va det myskväll hos mamma med vänner. Tack vare mina kära vänner blev det såklart inte alls som det va tänkt, men det blev väl okej till slut ändå haha. Ikväll måste jag ta multiferonsprutan och plugga matte. Yääääy!
gul och fin cambild!

Nov. 24, 2010

Idag var det matteförhör i skolan och sen var det bara att skynda mig till bussen för att åka till sjukhuset. Skulle börja med sprutorna idag igen. Denna gång tre gånger i veckan. Tog sprutan vid halv fyra och nu har jag redan feber och mår illa. Kul! Så kan det ju fan inte vara varannandag?

Nov. 22, 2010

Allt jag kan tänka när jag öppnar matteboken är; har jag verkligen gjort det här? Kunde jag det här?
För nu går det verkligen inte alls av nån anledning...

skolans goooda lunch!


Nov. 21, 2010

Idag blir det fan hardcore-plugg hela dagen! Skulle gjort lite igår efter middagen när klara var här men nää, då fanns det annat som var roligare. Mycket roligare. Så nu kallar matteboken ordentligt eftersom det är typ läxförhör på onsdag. Nu är det dessutom bara tre veckor kvar till jag får göra röntgen och svaren på hur strålningen gick. Om jag bara kunde få hem lappen om tider snart så skulle det kännas så grymt mycket bättre.

Nov. 20, 2010

Igår var det film och mys med vänner (ovanligt va?). Men man orkar inte så mycket mer än film när man börjar åtta på fredagar! Nu har jag och mina vänner dygnat en gång i veckan i tre veckor, om inte mer? Grattis liksom. Sen har det väl inte hänt mycket mer än att jag och många andra har skrivit engelska nationella provet, uppsatsskrivning. Ingen aning om hur det gick. Sen känns det som söndag idag, surt värre!

Nov. 17, 2010

Idag hade jag bara en lektion och var totalt ofokuserad hela dagen. Trots det var det övningskörning i farsta efter mattelektionen. Konstigt nog tyckte körläraren att jag va jättefokuserad och fick tom beröm för det. Riktigt konstigt. Innan körningen så var jag med klara i farsta c och shoppade lite och mös som vanligt!

Nov. 16, 2010

Idag somnade jag nästan på psykologin, satt där själv idag igen. Förutom det så har dagen vart skitbra. Vet inte varför men den har varit totalmys bara. Sen är jag glad för att jag slipper ta interferon sprutan imorn som jag annars skulle börjat med igen. Jag ska få en ny sort och för det måste jag åka till sjukhuset och ge mig själv sprutjäveln. Jobbigt som fan, kan liksom ge mig själv sprutor redan! (På fredag får inte jag svära på hela dagen så därför passar jag på lite extra nu!)
Hej från mig!

jag har finaste vännerna!

tack för att ni fortfarande står ut med mig och mitt tjat! <3

Mördarkaninerna anfaller!

Blir fan rädd för oss... Så fina var klara och jag i fredags!
(till sjuklingen emma, hoppas det piggar upp dig lite!)

Nov. 13, 2010

Jag bakar nu kladdkaka för första gången i mitt liv! Är lite smått nervös över hur den ser ut...! Den skulle liksom vara klar nu men den dallrar fortfararande? Ska det verkligen vara så? Ikväll kommer iaf två fina vänner över på en liten (spontan) middag och mys. Idag kom jag hem vid sju efter att ha varit och sett saw 3D med några i klassen. Efter filmen åkte vi fram och tillbaka mellan gullmars och brandbergen, trevligt det med. Natten avslutades med ännu mer film och bakning hos Klara!

Nov. 11, 2010

Det är alltid någon mer än jag som går vid skolans busshållplats. Inte idag. Ingen hade tryckt på stoppknappen och jag hade helt glömt det. Så bussen åker lite fint förbi hållplatsen och jag får gå av vid nästa. Ingen panik eller katastrof eller nåt sånt. Bara otroligt pinsamt. Så det var bara att ta bussen tillbaka igen. Nej, nån av brandbergsbussarna blir det inte igen. Proppfulla och små är dom. Åker världens omvägar. Dessutom funkar det inte att packa in tre vagnar och två rullatorer. Tänk om folk kunde fatta det liksom. Sen är jag sur över att jag måste va själv på psyklektionerna, både imorn och på tisdag. Kul! Får sitta där själv som ett liten apa utan någon att snacka med. Hur ska det gå med en lektion utan att kunna prata?

som bortblåst

Kapitel åtta i fysiken är klart och matteprovet är glömt. Tänk bara om Fors kunde glömma det också.........

sånt här man gör när man har tråkigt och inte orkar öppna matteboken.

Nov. 10, 2010

Vilken totalt onödig dag. Eller nej men att jag fick tillbaka det sämsta provet jag någonsin gjort gjorde inte saken bättre. Hostan är mycket bättre men den är kvar. Nu måste jag plugga. Fanfanfan för matteprovet. Får tokstatsa på nästa. Nu låter jag jättedeppig, men det är jag inte. Det händer bara inte så mycket intressant just nu. Lever mest livet nu vilket betyder skola, vänner, plugg och lite mer kära vänner.
Emma var lite avis på inlägget med massor av hanna så här får hon också lite.

Nov. 8, 2010

Trött som fan! Hade bara en lektion, orkade inte med specgympan eftersom jag fortfarande shottar hostis. Nu skulle jag lätt kunna somna. Kunde inte sova i natt så jag smsade med klara som blivit norrlänning för ett tag. Nu är hon dock snart hemma tack och lov! Sen fick jag äntligen träffa emma idag också som vart borta på en långweekend i turkland. Välkomna hem liksom tjejer! En lektion i skolan idag och min hjärna känns ändå överfull. Bådar gott inför resten av veckan!

sjunde november. Och fan, det känns bra!

Elva månader sen jag startade bloggen. Just nu känns det som att jag klarar allt. På mindre än ett år har så mycket hänt, både bra och dåligt, vilket har resulterat i att jag har behövt klara massa grejer också. Att jag lyckats med det mesta hittils gör att allt smått nu känns lite lättare.

Nov. 5, 2010

Jag har hostat så mycket att jag har ont i magen. Träningsvärk.

back home

Fan vad skönt! Det va ingenting ovanligt fel på mig utan troligen bara virus och biverkningar från strålningen. Blev riktigt rädd när jag va klar på röntgen och sen behövde ta fler bilder. Så har det börjat alla andra gånger tidigare. Inte denna gång. Åter igen fan vad glad jag är. Men trött.

Nov. 4, 2010

Nu är jag inte bara svart under ögonen utan har samlat på mig påsar också. Någon som ska med och handla?

tillbaka där jag inte vill vara

Fan. Min plan om noll sjukhus besök på sex veckor gick sådär måste jag erkänna. Måste åka dit nu för att kolla lungorna. Önskade mig bara hostmedicin liksom. Men det är väl bra att kolla ändå så jag slipper oroa mig för mr lungmetastas eller typ herr lunginflammation.

hannas önskan är min lag!


Nov. 3, 2010

Nu känner jag mig lite mindre smart som stängde av datorn ett i natt fast jag dygnade natten innan. Vaknade sen tio. Idag har jag bara övningskört på körskolan. Dessutom blir jag snart galen på mina lungor. Dom kliar, är torra och gör ont. Jag hostar som fan. Låter som en 80+ are. Vet inte om det är från strålningen. Men om det inte är bättre imorn ringer jag fan sjukhuset. Det gör skitont.

det va på tiden.

SÅ JÄVLA GLAD! INGA SJUKHUSBESÖK PÅ SEX VECKOR! om två veckor ska jag börja med interferon igen men det är en annan femma.

myspys

Skönt dygn det har varit nu måste jag säga. Började med att vara lite hos mig med tanterna hanna, emma och klara. Sen gick vi iväg och mötte några andra från klassen för att skrämma ebba. Ännu lite senare blev det sawmaraton med sex sawfilmer och det var klart vid tjugo över sex. Det värsta var nog att vi var på donken några minuter i sju på morgonen sen. Innan dom hade öppnat. Pannkakor till frukost är ju trots allt trevlans. Åkte hem efter det och sov i två timmar innan det som sagt bar iväg mot astrid lindgrens. Läkartid med ortoped. Fick lite goda nyheter som vikan ta senare. Direkt efter sjukan så bar det av mot lilla klara för temys! Nu är man äntligen hemma och kan andas ut! Tidigt sänggående ikväll alltså.

Nov. 2, 2010

Nu är det dags för mig att trött och sliten åka till sjukhuset för läkarbesök. Sen blir det fika med klara och ev emma. Myset från igår fortsätter alltså idag!

RSS 2.0