Maj 4, 2010

Idag var jag inte i skolan. (Fast jag hade ställt klockan och var hel taggad.) Kände mig sämre idag igen så då tyckte jag inte att det var så bra att åka iväg till skolan, för den här gången måste jag få kuren gjord!! Imorgon ska jag och mamma till astrid lindgren och ta proverna. Då är det bara att hålla tummarna på att allt är bra. Franska provet som skulle gjorts idag får fixas någon annan gång och då förhoppningsvis med bättre resultat.

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej Pernilla! Fråga mig inte hur jag hamnade här... Men gud vad tagen jag blir! Sitter å stor bölara! Vilken kämpe du är!!! Eller det vill du förmodligen inte höra! Antar att du vill att allt ska vara som vanligt... Var satt din första osteosarkom? Min satt i lårbenet alldeles vid knät... och sen har det tack gode gud hållit sig borta. Men jag förstår dig så väl när du skriver i din blogg! Så nu har jag en inopererad knä protes.

Kände mig lite gnällig idag för att jag ligger i feber. Men minnena är nära och i nästa stund är jag tacksam att det bara är det...

Kände bara för att skriva... svara om du vill annar inte. Jag tänker på dig!

Stora kramar på dig!!!

2010-05-04 @ 21:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0